fbpx

U subotu održana prva Solomaherijada u OBI Marketu u Sarajevu

“Zahvaljujemo se svim Solomaherima koji su sa oduševljenjem prihvatili ideju Solomaherijade, odnosno druženja sa našim partnerima i OBI savjetnicima, u sklopu kojeg mogu saznati male tajne majstorisanja, isprobati mašine i alate, te provesti vrijeme na nešto drugačiji način. Nadamo se da smo uspjeli prenijeti dio OBI pozitivne energije“, rekla je Mušić

OBI Market Sarajevo je mjesto gdje se može naći kvalitetan alat, sjajan vrtni namještaj, sve za renoviranje kupatila, unutrašnje i vanjsko cvijeće, vrtne mašine, korisni i moderni dodaci za domaćinstvo, te pouzdan građevinski materijal poput laminata, unutrašnjih i vanjskih vrata, krovnih prozora i još mnogo toga za uređenje doma i vrta. U daljem razgovoru dobili smo informacije o nekim narednim akcijama OBI Marketa.

“Kao i do sada, pokušaćemo biti podrška svim Solomaherima u realiziciji njihovih projekata renoviranja ili uređenja doma i vrta, te ćemo u narednom periodu organizirati što više druženja – Solomaherijada. Prenijećemo naša iskustva, kao i dobre priče Solomahera. Pored toga, svaka OBI prodajna akcija izazove veliki interes kod Solomahera radi kvalitetne ponude, ali i izuzetno povoljnih cijena”, rekla je Mušić.

Završavamo ovu priču sa pozivom da posjetite OBI Market i uvjerite se u fantastičnu ponudu ovog centra, koji slovi za jednog od evropskih lidera na polju “Uradi sam – DIY“ asortimana.

Pratite OBI atraktivne prodajne akcije, nagradne igre,”uradi sam” savjete i mnoštvo drugih interesantnih informacija na Facebook stranici.

 Zabave za cijelu porodicu nije nedostajalo, a kakva je atmosfera bila pogledajte u galeriji slika.

By subscribing to our mailing list you will always get latest news from us.
Submit Your Phone no. We will Callback within 2 hours.
+
=
Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).