fbpx

Predstavljamo vam robotsku kosilicu Robolinho®

Al-ko robotska kosilica OBI

Inteligentna njega travnjaka – Zahvaljujući redovitoj košnji travnjak će uvijek ostati u optimalnoj formi. Zbog kompaktne izvedbe i inteligentnog upravljanja kosilicom Robolinho®, ona će savladati i uske prolaze široke najmanje 60 cm.

Profil koji dobro prianja za optimalnu sposobnost uspinjanja – Robolinho® može zahvaljujući snažnom pogonu i profilu guma koji dobro prianja savladati enormne uspone. Oba pogona uz gume s jakim profilima osiguravaju male radijuse okretanja i izvrsno prianjanje za tlo, pa Robolinho® može savladati uspone i do 45%.

Savršenstvo u svim detaljima – Lijepe i funkcionalne vanjštine Robolinho® oduševljava i svojim impresivnim unutarnjim vrijednostima. Kompaktna izvedba, mala težina i mali troškovi rada zahvaljujući izmjenjivim dvostrukim oštricama koje se kreću ulijevo i udesno samo su neka od obilježja koje jamče neometan rad.

Samostalan rad – Zahvaljujući preglednom upravljačkom polju kosilicu Robolinho® možete programirati kao od šale. Jednostavno unesite željene dane i vremena kad robotska kosilica treba raditi – i gotovo!

Kabel za omeđivanje – Signal koji se koristi u kabelu za omeđivanje odgovara standardu koji je udruženje EGMF (Udruženje europskih proizvođača vrtnih uređaja) definiralo za elektromagnetske emisije.

Napunjena do kraja – Kad punjenje akumulatora oslabi, Robolinho® će se samostalno vratiti na punjenje u baznu stanicu. Litij-ionska tehnologija pritom jamči brzo punjenje bez memorijskog efekta i dug životni vijek ovih jakih akumulatora.

Jednostavno rukovanje – Visina košnje kosilice Robolinho® jednostavno se podešava pomoću okretnog gumba. Bezstupanjski prikaz visine košnje i osjetljive tipke s osvijetljenim zaslonom omogućuju udobno rukovanje.

Maksimal na sigurnost – sve pod kontrolom – Pet međusobno neovisnih senzora u kombinaciji sa sofisticiranim sigurnosnim konceptom jamče visoku razinu sigurnosti u radu. U svakodnevnom radu kosilica Robolinho® prepoznaje prepreke i pouzdano ih izbjegava. Dobro osmišljenom konstrukcijom pouzdano se sprečava neželjeni pristup.

Jednostavna instalacija – U samo nekoliko koraka Robolinho® je spreman za rad: postavite i učvrstite baznu stanicu, kabel za omeđivanje pomoću čavala postavite u travnjak, namjestite vremena košnje i gotovo. Kabel za omeđivanje se pritom samo jednom polaže oko područja košnje te time pouzdano osigurava granice radnog područja. Nakon nekoliko sedmica kabel se više neće vidjeti. Kabel za omeđivanje (100 m) i ekseri (90 kom.) već su sadržani u pakovanju.

Al-ko robotska kosilica OBI
By subscribing to our mailing list you will always get latest news from us.
Submit Your Phone no. We will Callback within 2 hours.
+
=
Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).