fbpx

Savjeti za uređenje balkona i terasa

Otvoreni prostori kao što su balkoni i terase u periodu od proljeća do kasne jeseni pružaju vam mogućnost da uživate na suncu, uz dobro štivo ili u društvu porodice ili dobrih prijatelja.

Uređenje vrta ili balkona sa ciljem da postignete udobnost i prijatnost često može isprva biti jako naporno i oduzeti vam mnogo slobodnog vremena. S obzirom da kreirate svoju oazu mira, potrudite se da što više vremena izdvojite na odabir kvalitetnog vrtnog namještaja koji će vam se zaista dopasti. Imajte na umu da ćete tu tokom toplih sunčanih dana vrijeme provoditi za uživanje sa vama dragim osobama.

Prilikom odabira boja i materijala vodite računa o tome da budu otporni, jednostavni za održavanje i dizajnirani za vanjsku upotrebu. Ukoliko se odlučite za drvenu vrtnu garnituru, koja daje jedinstven i prirodan izgled, svake godine trebate nanositi zaštitne premaze. Novi materijali kao što su kompozitno drvo koje se sastoji od mješavine recikliranih drvenih dijelova i polimer smole istovremeno pružaju dugotrajnost i estetiku. Kako biste uživali na terasi potrebno je da je zaštite od vanjskih utjecaja i natkrijete nadstrešnicom. Ovogodišnji trend je upotreba materijala i boja koje imaju karakteristike prirodnih materijala, a efekat drveta i kamena su najtraženiji.

U OBI marketu možete pronaći veliki izbor kvalitetnog vrtnog namještaja, u raznim stilovima i veličinama. Posjetite nas i pronađite sve što vam je potrebo za opuštanje, ručanje, vrtlarenje i uživanje na otvorenom.

By subscribing to our mailing list you will always get latest news from us.
Submit Your Phone no. We will Callback within 2 hours.
+
=
Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).