fbpx

VELUX unutrašnje i vanjske roletne

VELUX unutrašnje i vanjske roletne

Ljeto je uveliko stiglo, topli i sunčani dani su idealni za uživanje, ali direktna sunčeva svjetlost može dovesti do pregrijavanja prostorija u kojima boravite. Da biste se zaštitili od previsokih temperatura, sunčeva svjetlost trebala bi biti zaustavljena prije nego dopre do prozorskog stakla. VELUX proizvodi specijalizovani su za zaštitu od toplote i idealni su proizvodi za efikasno sprečavanje pregrijavanja vašeg doma.

Roletne doprinose jačoj termičkoj izolaciji vašeg doma smanjujući potrošnju električne energije čime se uloženi novac postepeno vraća. Roletne su proizvodi koji osim što imaju dekorativnu ulogu trebaju i da nam pruže željeni nivo privatnosti. Ukoliko živite u potkrovlju, malo toga vas dijeli od direktnog utjecaja sunčevih zraka. Imajući u vidu ove potrebe ljudi koji žive u potkrovljivima, VELUX kao odlično rješenje predstavlja aluminijsku spoljašnju roletnu koja umanjuje solarno zagrijavanje i do 95%. Savršena za svaku klimu ili godišnje doba, VELUX vanjske roletne spriječavaju da se vaša prostorija prekomjerno zagrije ljeti, zadržava je toplom zimi i omogućava vam potpuno blokiranje svjetla iz sobe u bilo koje doba dana. Možete odabrati ručni, električni ili solarni pogon i uživajte u prijatnoj atmosferi svog doma tokom vrelih ljetnih dana!

Za razliku od vanjskih, VELUX unutrašnje roletne omogućavaju jednostavno i pristupačno podešavanje osvjetljenja za prostorije s osnovnim potrebama. Unutrašnja roletna izrađena je od robusne poliesterske tkanine koja ima svojstvo raspršivanja svjetlosti, a odlikuje se praktičnim sistemom za pozicioniranje u 3 koraka, sa stoperima koji omogućavaju brzo i jednostavno podešavanje roletne.

Veliki izbor VELUX roletni različitih dimenzija možete pronaći u OBI marketu, a podsjećamo vas da svake subote možete ostvariti 12% popusta na cjelokupni VELUX asortiman!

Dobro došli!

Preuzmite velux katalog
By subscribing to our mailing list you will always get latest news from us.
Submit Your Phone no. We will Callback within 2 hours.
+
=
Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).