fbpx

OTKAZANO – Takmičenje po mjeri Solomahera

Shodno novim informacijama i usvojenim naredbama Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo, koja između ostalog, uključuju otkazivanje javnih okupljanja, Solomaherijada Karcher je otkazana. 

Sigurnost i zdravlje je na prvom mjestu i ovo je jedino odgovorno rješenje  u skladu sa aktuelnim informacijama. Unaprijed vam hvala na razumijevanju i strpljenju.
Novi datum Solomaherijade ćemo objaviti čim budu ukinute restriktivne mjere.

 
Solomaheri se po radu poznaju! Pokažite svoje solomaherske sposobnosti i takmičite se! Okušajte se u različitim disciplinama, pokažite ko je pravi Solomaher i osvojite vrijedne poklone!

Kako učestvovati:

  • uz pokaz računa iz OBI Marketa u vrijednosti 20 KM ili više izdatog u sedmici prije ili na dan Solomaherijade ostvarujete pravo na učešće
  • budite najbrži i najspretniji u zadatoj disciplini
  • tri najbrža osvajaju vrijedne poklone u svakoj Solomaherijadi

Pokažite svoju spretnost i vještine na različitim takmičenjima koja vas očekuju svaki mjesec. Obavite kupovinu, takmičite se tokom cijele godine u različitim disciplinama i osvajajte vrijedne poklone!

By subscribing to our mailing list you will always get latest news from us.
Submit Your Phone no. We will Callback within 2 hours.
+
=
Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).