fbpx

Vanjski namještaj

Rado boravite na otvorenom? Želite inspiraciju kako urediti balkon, baštu ili terasu?

Saznajte kako jednostavno u različitim stilovima urediti vaš prostor. Kvalitetan vrtni namještaj je nešto čemu treba posvetiti posebnu pažnju, ako želimo da nam na otvorenom bude zaista udobno.

U OBI-u možete pronaći vrtne garniture i prateće proizvode za svaku terasu, balkon, dvorište ili vrt. Namještaj je funkcionalan i predstavlja pravi spoj udobnosti i stila.

Prelistajte fotogaleriju, a klikom na fotografiju možete potražiti više informacija o proizvodu.

Donesite prirodni šarm na svoj balkon s balkonskim namještajem Copland!

Lounge set Brooklyn stvoren je za uživanje i opuštanje. U jednom trenutku je to prostor za sjedenje sa društvom, a u narednom, uz podizanje naslona za leđa savršen prostor za čitanje dobre knjige.

-13%

Sjednite na sunčanoj strani života uz Acamp vrtni namještaj serije Acatop. Zahvaljujući prozračnom i laganom te čvrstom cjevastom okviru programa Acatop može uživati u životu na otvorenom u svim situacijama – bilo da organizirate vrtnu zabavu, dječji rođendan, večeru uz svijeće ili se samo želite opustiti i pomatrati zvijezde…

Acatex tekstil je otporan na UV zrake, jednostavan za njegu, a jamči udobnost čak i bez jastuka.

Serija Acatop dostupna je u 3 boje:

platin-denver

anthrazit-nero

platin-grigio

Vrtne garniture sa aluminijskim okvirom, ne samo da su visoke kvalitete, nego su i modernog dizajna.

Želite unijeti duh Francuske u svoj vrt, na svoj balkon ili terasu? Želite potpuno drugačiji vrtni namještaj u bijeloj boji? Serija Touluse je prilika da to i učinite…

…a lagana vanjska garnitura Aspen od bijelog aluminijskog okvira vašem vanjskom životnom prostoru može dati potpuno novu dimenziju…

Garnitura Davenport idealna je za korištenje na balkonu, terasi ili na prikladnom mjestu u vrtu. Bez obzira radi li se o doručku na otvorenom, ugodnom roštilju u mirnim večerima ili jednostavno uživanju u lijepom vremenu, set pruža željeni ugođaj u malom prostoru. Namještaj se odlikuje modernim i prirodnim dizajnom, otporan je na vremenske uvjete, a čelični okvir osigurava potrebnu stabilnost.

Napravite sjajnu atmosferu u vrtu ili na terasi! Kombinacija trosjeda, dvije stolice i dva taburea garniture Vermont by OBI idealna je za opuštanje, kao i za grupne obroke.

Višenamjenska klupa Borkum postavlja nove standarde u vrtu. Iza vrtnog namještaja u obliku klupe istodobno se može kombinirati i sjedenje i ležanje. Drvena klupa s tirkiznim jastucima debljine 5 cm nudi prvoklasnu udobnost i poziva vas da se zadržite ispod stabla, na terasi, ispred vrtne kuće itd. Ako se želite udobno smjestiti, klupa s 2 sjedala jednostavno se pretvara u udobnu ležaljku. U tu svrhu, nasloni za ruke mogu se sklopiti u nekoliko jednostavnih koraka. Vrtna klupa izrađena je od bagremovog drveta i stoga pogodna za unutarnju i vanjsku upotrebu. Navlake za jastuke se mogu prati na 30° C.

Kvalitetan vrtni namještaj kojeg možete sastavljati po svojim željama!

5-dijelni Lounge set Olea vas poziva da se opustite na terasi ili u svom vrtu. Zbog svog prirodnog dizajna zahvaljujući ratanskom pletarstvu u sivoj boji, daje apsolutno privlačan pogled i predstavlja dragulj za vaš vanjski prostor.

 

Zahvaljujući promjenjivim elementima, set se može pretvoriti u ugaonu garnituru, skupinu sjedala ili ležaljku. Stol je opremljen staklenom pločom koja se lako održava, te je prikladan za posluživanje pića i grickalica.

Bilo da je to ležaljka , vrtna stolica, vrtni stol ili lounge set – vrtnu garnituru treba redovno održavati. Ovisno o materijalu, obično je dovoljno jednostavno čišćenje blagom vodom. Za druge materijale, kao što je drvo, trebali bi pronaći poseban proizvod za njegu. Ovisno o vrsti drveta, može se koristiti dobro ulje za njegu. To osvježava drvo, naglašava prirodnost i optimizira otpornost površine, štiti od vremenskih utjecaja, UV zraka, dehidracije i pucanja. Tako se kvaliteta i izgled dugo čuvaju.

Vrtni namještaj može brzo poprimiti novi vizualni dojam uz pomoć jastuka. Naravno, oni također osiguravaju dobru udobnost sjedenja.

Ova 8-dijelna garnitura za sjedenje sastoji se od šest udobnih sklopivih stolica s 7-smjernim podesivim naslonima. Tako možete vi i vaši gosti individualno prilagoditi stolice i pretvoriti ih u udobnu ležaljku. Elegantni stol opremljen je stabilnom staklenom pločom debljine 5 mm i stoga se vrlo lako čisti. Stol i vrtne stolice izrađeni su od aluminijskog čelika koji osigurava potrebnu stabilnost.
Uključeni suncobran ima promjer od 270 cm i time osigurava dovoljno hladovine tijekom sunčanih ljetnih dana.

Tekstil za vanjski namještaj

Tabure grigio

49,90 KM

Moderni vodootporni lazy bag dimenzije 130×150 sa ručkom proizveden u Italiji od najkvalitetnijih materijala.

Vrtne dekoracije

Fenjer Föhr

24,95 KM39,95 KM

Impresivne vrtne baklje donijet će mističan plamen u vaš vrt, na vašu zabavu ili romantičnu večeru za dvoje.

…ili su vaš izbor solarne svjetiljke?

Ukoliko želite da vaš vanjski prostor bude udoban kao i vaš dom, dodajte mu tepihe za upotrebu na otvorenom. U OBI asortimanu možete pronaći 8 različitih modela vanjskih tepiha, 4 u sivim tonovima i 4 u bež tonovima.

cjelokupna obi ponuda vanjskog namještaja
By subscribing to our mailing list you will always get latest news from us.
Submit Your Phone no. We will Callback within 2 hours.
+
=
Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).