fbpx

Želite zaštititi svoje podove?

Želite zaštiti svoj parket, laminat, pločice ili kamen? To možete uraditi i elegantno, tepisima, podnim prostirkama, otiračima i dekorativnim krznom koji će ujedno i ukrasiti vaš dom, dati toplinu i sigurnost, te pokazati vaš stil i eleganciju.

 

tepisi

Bilo da se radi o dnevnom boravku, dječjoj ili radnoj sobi, kuhinji, trpezariji, ulaznom dijelu stana ili zimskom vrtu, tepisi nisu samo ukrasni, već i funkcionalni.

Za prostorije koje su potencijalno više izložene prljanju, poput kuhinje ili ulaznog dijela stana, tu su tepisi iz serije Lavandou. Praktični su iz više razloga: mogu se prati u veš mašini na 30°C i ne kližu se zahvaljujući premazu na poleđini. 

 

Lavandou – perivi tepih dostupan je dimenzijama 70 x 100 cm i 120 x 185 cm, te u nekoliko boja:

 

Šareno i ekstravagantno naziv je kolekcije tepiha Siena. S dizajnom u osvježavajućim bojama, fokus vašeg interijera stavlja na pod i pretvara ga u doživljaj. Želite li umiriti interijer, tu su serije Capri i Rivoli.

 

Ukoliko želite da vaš vanjski prostor bude cozy kao i vaš dom, dodajte mu tepihe za upotrebu na otvorenom.

 

Lagani i vrlo jednostavni za njegu, prirodnih i mirnih boja, outdoor tepisi idealni su za balkone ili terase.

 

dekorativna krzna

Nakon dodira, baršunasta meka površina očarava sva osjetila i poziva vas da se mazite. Bilo na podu kao tepih ili na stolici – serija Tender branda SCHÖNER WOHNEN stvara luksuznu atmosferu…

 

Budući da se dekorativno krzno više ne upotrebljava samo kao tepih za pod, već se često postavlja u malim oblicima na sjedala poput stolica ili klupa, našem asortimanu smo dodali posebnu okruglu dimenziju.

 

Dekorativna krzana dostupna su u nekoliko dimenzija, oblika i boja:

prostirke

S serijom prostirki Miabella, OBI nudi “prostirke za svaku prostoriju u vašem domu”. Ne samo da se dizajni mogu koristiti na razne načine i udovoljavaju svakom ukusu, već i mekan proizvod pruža ugodan osjećaj.


Motivi se mogu podijeliti u različite skupine boja unutar kojih se dizajni i veličine mogu pojedinačno kombinirati. Npr. prostirka za kuhinju s odgovarajućom prostirkom ispred terase ili u hodniku.

 

Dodatna prednost ovih prostirki je i mogućnost mašinskog pranja na 30°C.


Prostirke su dostupne u dimenzijama 50×70, 66×110 i 50×150 cm:

otirači za obuću

Želite gumeni, pamučni ili otirač od kokosovih vlakana? OBI vam pruža veliku raznolikost boja i veličina otirača koji prije svega služe svojoj svrsi: štite vaš pod od prljavštine i vlage.

čišćenje podova

Podovi u kući uveliko određuju atmosferu doma i daju vašim prostorijama individualnost. Redovito i pravilno čišćenje ovih površina je neophodno kako bi se produžila trajnost podnih obloga i održale vizualno privlačnom.

-6%
1.550,00 KM

Sredstva za čišćenje iz OBI ponude donose vam briljantnu čistoću i pravu njegu vašeg poda. Bilo da je riječ o parketu, mramoru, kamenu, laminatu ili pločicama, u OBI-u ćete pronaći pravi proizvod za čišćenje i njegu svake vrste poda.

laminat, parket i podne pločice

By subscribing to our mailing list you will always get latest news from us.
Submit Your Phone no. We will Callback within 2 hours.
+
=
Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).