fbpx

Organizacija prostora – garderobe, alata, igračaka…

Dobra organizacija čini prostor ljepšim i ugodnijim za život i rad. Uredno posložene stvari svaki će životni i radni prostor učiniti prostranijim.

OBI rješenja za odlaganje idealno su mjesto za različite stvari, od prekrasnih predmeta koje želimo na vidnom mjestu do osnovnih potrepština koje nam trebaju pri ruci. 

regali

Regal se najčešće koristi za smještaj arhive, ali je vrlo praktičan i za garaže, ostave, smještanje zimnice i sl. Savršeni su i za saksije sa cvijećem na balkonu, šampone u kupatilu ili začinsko bilje u kuhinji.

 

U OBI ponudi potražite nekoliko različitih modela. Razlika je u dimenzijama, broju polica, nosivosti svake od polica, te da li su obojni ili pocinčani.

Želite li sami ofarbati svoj novi ili postojeći metalni ragal, to možete učiniti sa bojama za farbanje metala.

police

Sistemi i police za odlaganje KISKREO

 

Kabinetski modul Kreo uvjerava svojim modernim, bezvremenskim i funkcionalnim dizajnom koji se prilagođava vašem osobnom životnom okruženju. Zahvaljujući pojedinačnim kombinacijama spremnika, poklopaca i polica, imate dovoljno prostora za knjige, mape ili dodatke. Zahvaljujući njihovoj visokoj stabilnosti i jasnom dizajnu, moduli ormara dostupni u različitim izvedbama mogu se optimalno prilagoditi uvjetima u prostoriji. Bilo da se radi o uredu, dnevnoj sobi ili dječjoj sobi, s ovim modulima ormarića, zajamčen je individualni, suvremeni dizajn vašeg dnevnog boravka.

Kreo kombinira snagu drveta s funkcionalnošću plastičnih kutija: rezultat je savršena kombinacija elegancije i praktičnosti, a kako bi se bolje organizirao prostor.

kutije

 

Kada je organizacija prostora u pitanju, kutije su neizostavan saučesnik. Na primjer, plastične kutije idealne su za pospremanje odjeće, obuće, igrački i još mnogo toga.

Pored transparentnih kutija, tu su kutije u boji. Pored atraktivnog izgleda, skrivaju i sadržaj kutije.

 

H model prikladan za razne namijene. Dostupan je u 4 boje, svaki idealan za drugu sobu u domu i na radnom mjestu. Može se složiti jedan u drugi ili rotirati za 180 ° i nasloniti jedan na drugi.

 

Višenamjenske kartonske kutije nam uveliko olaksavaju selidbu, a tu su i neizostavne drvene kutije, funkcionalne i dekorativne.

organizacija garderobe i obuće

Stalci za garderobu pravi su izbor za manje prostore u kojima nema dovoljno mjesta za postavljanje ormara, a idealni su i za privremeno odlaganje odjeće.

vješalice

 

Kod odabira vješalice OBI savjetuje voditi računa o modelu.

Da li vam vješalica treba za težu garderobu poput kaputa ili lakšu poput košulje? Veća vješalica će vam oduzeti i više prostora u ormaru. Lagani materijali poput svile će vam skliznuti sa vješalice ukoliko ona nije protuklizna. Tu je i nekoliko modela vješalica za hlače. Velike, široke, vješalice nisu za dječju garderobu. A ukoliko vam šalovi i kajševi prave problem, potražite namjenske vješalice za šalove i kajševe.

Za uštedu prostora, tu je i organizer vješalica.

nosači za bicikla

 

Na koji način sigurno odložiti bicikl onda kada se ne koristi? Nosači za bicikla omogućuje jednostavno skladištenje vaših bicikala i time štede prostor. U OBI ponudi potražite nekoliko tipova nosača za bicikla:

  • podni nosači
  • zidni horizontalni nosači
  • zidni vertikalni nosači
  • stropni nosači

ljestve u službi organizacije prostora

Praktično je odlagati stvari u visinu – ali ih je ponekad teško dohvatiti. Ljestve su tu da olakšaju dohvaćanje stvari u najvišim elementima. Sklopive su, te se lako mogu skladištiti i ne zauzimaju puno prostora.

čišćenje

Svako raspremanje prostora za sobom povlači i čišćenje. Budite opremljeni kvalitetnim priborom i sredstvima za čišćenje, kao i kantama za odlaganje otpada!

-45%
-27%

Cjenik domaćinstvo

LUX čistač poda mop

10,90 KM

Sredstva za čišćenje i njegu

Pasta za pranje ruku

2,50 KM

Pribor i materijali za postavljanje pločica

Ceresit ReNew silikonski premaz 100 ml

16,90 KM

Pribor za čišćenje

Praško

2,95 KM

Pribor za čišćenje

LUX Praško

4,20 KM

vi imate ideju, u obi-u potražite sve ostalo!

Želite li nešto sasvim drugačije, u potpunosti prilagođeo vašem prostoru i idejama, OBI odjel za rezanje drveta vam stoji na raspolaganju. Tu možete dobiti savjet i izrezane materijale u dimenziji po vašoj želji (više informacija potražite na linku). Također, da bi vaš projekat bio kao kod profesionalca, u OBI-u možete iznajmiti profesionalne mašine (više informacija potražite na linku).

Ostale OBI usluge:

By subscribing to our mailing list you will always get latest news from us.
Submit Your Phone no. We will Callback within 2 hours.
+
=
Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).