fbpx

Urban jungle

Vratile su se!

Sobne biljke vraćaju svoju popularnost u urbanim sredinama i pokazuju potpuno novi izgled.

Viseće košare s bršljanom, orhideje ispod staklenih kupola ili skupine sukulenata poredanih u odabrane posude novi su moderni dodaci za dnevne sobe koji čine život s biljkama tako ugodnim.

To je zato što urbanu džunglu ne treba ograničiti samo na biljne posude: jastuci s cvjetnim uzorcima, tapete u raznim bojama nadahnute travom, lišćem i još mnogo toga, kao i slike koje prikazuju radost flore oko nas, sve pomažu u stvaranju načina života koji u naše urbano okruženje unosi prirodu. Urbana džungla briše granice između trenda i stava – ručno izrađeni i unaprijeđeni predmeti susreću nove dizajnerske predmete.

Balkonsko cvijeće

Začinsko bilje Ø 14 cm

5,95 KM

Sobno cvijeće

Bonsai s tanjurićem T17

21,90 KM

Sobno cvijeće

Saintpaulia mix boja

3,95 KM

Sobno cvijeće

Saintpaulia crvena

6,95 KM

Uz OBI saksije, urbana džungla svaki put zrači drugačije. Od Mini do XXL, od stabla novca do ostalih stanovnika džungle, tu je prikladna saksija za sve.

OBI saksije šarmantno razbijaju ovo vizualno zeleno more, svako na svoj jedinstveni način. Čista keramika izaziva osjećaj sjedinjenja s prirodom svojim zemljanim izgledom i bojom. Uz njih, svjetlina i dašak glamura protječu urbanom džunglom; impresivna vanjska strana lijepo se kontrastira sa svim onim zelenim nijansama. A serija saksija Corteza još jednom naglašava prirodnost svojim teksturiranim vanjskim dijelom nalik kori.