fbpx

OBI je tu za vas

 

Dragi OBI kupci,

zdravlje ljudi – kupaca i OBI prodajnih savjetnika – naš je glavni prioritet. Ispod možete pronaći sve na šta morate obratiti pažnju prilikom posjeta OBI centru kao i pogodnosti online kupovine koje smo obezbjedili u ovom periodu.  Poštujmo mjere i #ostanimosigurni. 
Vaš OBI tim!

Ostanite sigurni i koristite digitalne kanale za naručivanje. OBI je obezbjedio podršku kroz online načine kupovine, više pročitajte u nastavku: 

Kupujte online na www.solomaher.ba

Jednostavnim pretraživanjem na OBI web shopu pronađite sve što vam je potrebno i naručite iz udobnosti svoga doma. 

Dostavljamo širom BiH

Dostavljamo u cijeloj BiH, isporuka pošiljke od dana preuzimanja brze pošte je u roku od 24 do 48 sati. Cjenovnik i uslove dostave pogledajte ovdje.

Pozovi na Viber ili WhatsApp

Sad jednostavno i lako naručite iz OBI Marketa! Koristite Viber ili WhatsApp za vaše narudžbe i putem video poziva prošetajte kroz OBI market ili svoj upit pošaljite porukom na + 387 63 398 054.

Klikni&Pokupi

Naručivanje putem interneta na www.solomaher.ba, kao i kupovina u marketu, imaju značajnu praktičnost. Međutim, ponekad je kombinacija obje mogućnosti idealno rješenje za kupovinu potrebnih artikala. U tu svrhu vam je na raspolaganju posebna usluga – mogućnost praktičnog online odabira proizvoda koje tražite i spremne ih preuzimate u marketu. To znači da u miru i tišini možete pregledati asortiman na www.solomaher.ba gotovo bilo gdje i odabrati odgovarajuće artikle i preuzeti ih u OBI marketu. Primit ćete obavijest  čim je tražena roba spremna za preuzimanje. Sve što trebate učiniti je otići direktno na OBI info pult, platiti (ukoliko niste več platili online) i preuzeti robu. Gotovo, to je to – rezervišite putem interneta i preuzmite u marketu! Više informacija pročitajte ovdje .

Poštujte mjere u marketu

Kako bi omogućili našim kupcima sigurnost prilikom kupovine, insistiramo na visokom nivou poštivanja zaštitnih mjera unutar marketa. Obavezno je nošenje zaštitnih maski, kao i dezinfekcija prilikom ulaska u OBI market. Molimo vas da se pridržavate mjera i držite odstojanje od drugih kupaca i savjetnika u prodaji minimalno 2 metra.
#ostanimosigurni

By subscribing to our mailing list you will always get latest news from us.
Submit Your Phone no. We will Callback within 2 hours.
+
=
Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).