fbpx

OBI je tu za vas

 

Dragi OBI kupci,

zdravlje ljudi – kupaca i OBI prodajnih savjetnika – naš je glavni prioritet. Ispod možete pronaći sve na šta morate obratiti pažnju prilikom posjeta OBI centru kao i pogodnosti online kupovine koje smo obezbjedili u ovom periodu.  Poštujmo mjere i #ostanimosigurni. 
Vaš OBI tim!

 

Ostanite sigurni i koristite digitalne kanale za naručivanje. OBI je obezbjedio podršku kroz online načine kupovine, više pročitajte u nastavku: 

Kupujte online na www.solomaher.ba

Jednostavnim pretraživanjem na OBI web shopu pronađite sve što vam je potrebno i naručite iz udobnosti svoga doma. 

BESPLATNA dostava za cijelu BiH do kraja aprila  

Kako bi smanjili kretanje obezbjedili smo besplatnu dostavu za sve kupovine iznad 50KM do kraja mjeseca aprila. Uslove dostave pogledajte ovdje.

Dostavljamo širom BiH

Dostavljamo u cijeloj BiH, isporuka pošiljke od dana preuzimanja brze pošte je u roku od 24 do 48 sati. Cjenovnik i uslove dostave pogledajte ovdje.

Pozovi na Viber ili WhatsApp

Sad jednostavno i lako naručite iz OBI Marketa! Koristite Viber ili WhatsApp za vaše narudžbe i putem video poziva prošetajte kroz OBI market ili svoj upit pošaljite porukom na + 387 63 398 054.

Klikni&Pokupi

Naručivanje putem interneta na www.solomaher.ba, kao i kupovina u marketu, imaju značajnu praktičnost. Međutim, ponekad je kombinacija obje mogućnosti idealno rješenje za kupovinu potrebnih artikala. U tu svrhu vam je na raspolaganju posebna usluga – mogućnost praktičnog online odabira proizvoda koje tražite i spremne ih preuzimate u marketu. To znači da u miru i tišini možete pregledati asortiman na www.solomaher.ba gotovo bilo gdje i odabrati odgovarajuće artikle i preuzeti ih u OBI marketu. Primit ćete obavijest  čim je tražena roba spremna za preuzimanje. Sve što trebate učiniti je otići direktno na OBI info pult, platiti (ukoliko niste več platili online) i preuzeti robu. Gotovo, to je to – rezervišite putem interneta i preuzmite u marketu! Više informacija pročitajte ovdje .

Poštujte mjere u marketu

Kako bi omogućili našim kupcima sigurnost prilikom kupovine, insistiramo na visokom nivou poštivanja zaštitnih mjera unutar marketa. Obavezno je nošenje zaštitnih maski, kao i dezinfekcija prilikom ulaska u OBI market. Molimo vas da se pridržavate mjera i držite odstojanje od drugih kupaca i savjetnika u prodaji minimalno 2 metra.
#ostanimosigurni