Dobra ideja koja je izrasla u brend No1. u svijetu proizvoda za njegu automobila

SONAX je tržišni lider u proizvodima za njegu automobila u Njemačkoj, te jedan od vodećih proizvođača u svijetu. Brand je zastupljen u preko 100 zemalja širom svijeta.
Već više od 60 godina, tvrtka razvija i proizvodi visokokvalitetne proizvoda za njegu automobila, kako bi se zadovoljili najviši zahtjevi u svijetu njege automobila. Bezobzira radilo se to o motosportu, tuning sceni ili u svijetu klasičnih automobila, kad je u pitanju savršena prezentacija automobila, SONAX će uvijek biti pri ruci, za ljubitelje automobila i stručnjake.

SONAX je najbolji brand – ponovno

Pobjede u istraživanjima provedenih od strane njemačkih časopisa “Auto Bild” i “Motor Klassik” su dokaz izvrsna reputacija SONAX.
Kada su u pitanju njegu automobila i očuvanje automobilske vrijednosti, SONAX je broj 1 za zahtjevne čitatelje “Motor Klassik” – kao što je prikazano u najnovijim istraživanjima magazina: više od 51% čitatelja koji su sudjelovali u anketi, glasali su za SONAX, te su istaknuli da su imali najbolje iskustvo s nama.

Također, čitatelji njemačkog auto magazina “Auto Bild” u kategoriji “Najbolje marke u svim kategorijama” sa 68% glasova su odabrali SONAX četvrti put zaredom kao najbolji brend među svim stručnjacima za njegu automobila. Treba naglasiti da je preko 60.000 čitatelja sudjelovalo u istraživanju. Njegovi rezultati su objavljeni u izdanju od 1. travnja 2016. s odgovarajućim naslovom “brandova s najboljom reputacijom”. SONAX se također može pohvaliti da je izabran kao pobjednik čitatelja ankete “auto, motor und sport” – već jedanaesti put zaredom. U brojkama: 57,7% od 115,239 čitatelja koji su sudjelovali u istraživanju su glasali za SONAX u odjeljku “proizvoda za njegu automobila” – s velikim prednost u odnosu na drugi najbolji. Rezultati se mogu pročitati u časopisu izdanje 07/2016 od 17. ožujka.

SONAX, kao najbolji njemački brend za njegu automobila, može pohvaliti i pobjedama u istraživanju “Auto Zeitung” i “Auto-moto sport Akttuell” u ovoj godini.

Pokroviteljstvo u F1

Partnerstvo u Formuli 1 i drugim vrhunskim moto događajima omogućuje jedinstveno okruženje za svjetsku prezentaciju brenda No. 1 u svijetu proizvoda za njegu automobila.
U prošlosti, SONAX partneri, kao što su Ayrtona Senne, Damon Hill, Michael Schumacher i Heinz-Harald Frentzen, doprinijeli su visokoj razini svijesti i trajno ugradili brand SONAX u svijesti široke javnosti.

 

SONAX u OBI ponudi