SIGURNOST

Sigurnost na stranici SOLOMAHER.BA

Korištenjem posebnih sigurnosnih tehnologija, SOLOMAHER.BA ima vrlo visok sigurnosni standard. Naravno, Vaše podatke, koji su nam potrebni za izvršenje naloga, čuvamo s najvećom pažnjom i samo ih prenosimo našim pouzdanim partnerima, poput transportnih kompanija, u mjeri u kojoj je to potrebno.

 

Sigurnost u prijenosu podataka

Pri prijenosu podataka na stranici SOLOMAHER.BA koristi se takozvani sigurnosni postupak SSL-a (Secure Socket Layer) u kombinaciji s 256-bitnom enkripcijom. Prijenos šifriranih podataka možete prepoznati po prikazivanju zatvorenog ključa ili simbola zaključavanja u donjoj traci statusa pregledača. Veza je šifrirana visokokvalitetnom enkripcijom (AES-256 256 bit), razmjenom ključeva s RSA 1024 bitom.

 

Sigurnost plaćanja

Plaćanje platnom karticom se vrši pomoću sistema Raiffeisen e-pay, koji pruža sigurnost naplate za poduzetnike i sigurnost transakcije za kupca zahvaljujući najvišim sigurnosnim standardima prihvata kartica propisanim od strane Visa Internationala (Verified by Visa) i MasterCard Worldwide (MasterCard Secure Code).

Bau&Garten d.o.o. nigdje ne pohranjuje informacije o Vašoj kreditnoj ili debitnoj kartici.

Podaci koji se nalaze na kartici i unose se prilikom plaćanja, unose se na strani Raiffeisen banke, te shodno tome Bau&Garten d.o.o.  nema pristup tim podacima niti uvid u iste.

Raiffeisen bank dd Bosna i Hercegovina garantuje za sigurnost Vaših kartičnih podataka prilikom on-line kupovine.

Saznajte više o RZB e-pay https://raiffeisenbank.ba/mala-preduzeca-i-obrtnici/prihvat-kartica/e-pay