POVRAT

Kupili ste preveliku količinu proizvoda ili pogrešan proizvod? Nema problema! U roku od 4 sedmice od kupovine možete zatražiti povrat novca.  Bez komplikacija!

Usluga se odnosi samo na proizvode u orginalnom pakovanju, te priloženi fiskalni račun.

Usluga se ne odnosi na posebno naručenu robu.

GARANCIJA I REKLAMACIJE

Garancija od 2 godine!

Garancija se odnosi na sve motorne uređaje: električne i na goriva. U okviru opravdane garancije u trajanju od dvije godine od datuma kupovine OBI za sve motorne uređaje, električne i na goriva, preuzima troškove uklanjanja nedostataka uključujući troškove rada i materijala.

Garancija ne vrijedi za kvarove i oblike korištenja koji su posljedica uobičajene upotrebe nepažljivog rukovanja aparatom ili nepravilnog održavanja, ili za kvarove koji su kupcu bili poznati pri kupovini. Garancija prestaje vrijediti čim kupac ili druga osoba otvori kućište aparata. Iz garancije su isključeni i akumulatori, baterije i sijalice.

Navedeni garancijski uslovi vrijede za OBI prodajne centre u BiH. Zahtjeve iz garancije kupac može ostvariti uz predočenje aparata, računa i garantnog lista u OBI prodajnom centru. Zakonski propisana garancijska prava kupca ostaju nepromijenjena. 

* Grancija je u skladu s našim garancijskim uslovima

U slučaju dodatnih pitanja, kontaktirajte OBI servisni centar – 033 777 631

ostale obi usluge