WEBER ROŠTILJI

Od 1952. godine slavimo savršene roštilje s našim vrhunskim znanjem i iskustvom, jedinstvenom paletom proizvoda i „Weberovim“ entuzijazmom za sve. Nijedan drugi proizvođač roštilja ne može se pohvaliti tako bogatim iskustvom i znanjem kao Weber.

Kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača s najsveobuhvatnijom paletom proizvoda i usluga u industriji, Weber je danas međunarodni sinonim za inovacije roštilja, savršene proizvode za roštilj i vrhunsko iskustvo u roštiljanju.

 

plinski roštilji u OBI ponudi

 

Svaki dan je savršen za roštiljanje. Jednostavnost i praktičnost roštiljanja s plinom na otvorenom savršen je izgovor da pozovete prijatelje i zapalite roštilj svaki dan u sedmici. Istražite bogatu ponudu roštilja na plin.

 

roštilji na ugalj u OBI ponudi

 

Weber roštilji imaju neusporedivo duži vijek trajanja zbog korištenja najboljih materijala u proizvodnji. Svi roštilji izrađeni su od kvalitetnog američkog željeza, čija se površina pri 870˚C prekriva slojem porculana koji štiti od hrđe, dok istovremeno omogućuje bolje zadržavanje topline.

 

električni roštilji u OBI ponudi

 

Pozovite prijatelje na krovnu roštiljadu ili se opustite nakon napornog dana u uredu. Uključite električni roštilj, prikupite namirnice i postavite stol za dvoje ili za sve koji se pojave. Roštiljajte na otvorenom – bez obzira na to gdje živite ili što je na jelovniku.

 

pribor za roštilj u OBI ponudi

Majstor za roštilj najlakše ćete postati ako eksperimentirate s dodatnom opremom. Sve što vam treba da svoje dvorište pretvorite u potpuno funkcionalnu vanjsku kuhinju su odgovarajući alati. Istražite Weberovu široku ponudu alata za roštiljanje i neka zabava započne.

Recepti

Savjeti i trikovi