Puno dima, puno okusa i puno zabave s roštilja! Uz Jamestown Smoker, vaša hrana s roštilja kuha se satima u vrućem dimu koji se diže iz kamina. Tačan mit: Ono što dugo kuha, postaje stvarno dobro. Budući da meso zadržava sočnu konzistenciju, dim mu daje pikantan, dimljeni okus. Ceremonija u kojoj možete uživati s prijateljima i porodicom koja je okrunjena ukusnim obrokom.
Kombinacija plinskog roštilja i roštilja/pušnice na ugalj, mobilan, s termometrom na poklopcima i podesivim plemenicima od nehrđajućeg čelika
Jamestown – Okusite nešto drugačije
Roštiljanje je iskreno. Roštiljanje je originalno. Roštiljanje je dobar provod. Sve što trebate su dobri prijatelji, porodica, dobri sastojci – i dobar roštilj. Zato postoji Jamestown: marka roštilja za znalce i stručnjake
Tradicija se susreće s udobnošću
Pokretni pušač ima dva velika transportna kotača i izrađen je od čelika presvučenog prahom. Ovaj roštilj nudi vam stvarnu kvalitetu i izvrsno je obrađen. Zahvaljujući čeličnom premazu u prahu i velikoj otpornosti na toplinu, roštilj je vrlo robustan. Velika rešetka za roštilj u komori za kuhanje izrađena je od visokokvalitetnog lijevanog željeza i velika je 58 cm x 37 cm. U kaminu ćete pronaći drugu, kromiranu rešetku za roštilj veličine 35 cm x 32 cm. Kako bi vaša hrana bila topla, komora za kuhanje također ima kromirani stalak za grijanje.
Polica blizu poda i bočna polica služe kao prostor za odlaganje. Ovdje možete spremiti razne potrepštine za roštilj kako biste ih uvijek imali pri ruci. Jačinu dima možete regulirati pomoću ventilacijskih zaklopki i nadzirati temperaturu u prostoru za kuhanje pomoću termometra integriranog u poklopac.
Puno dima za savršeno uživanje
Pušačem možete pušiti hladno, toplo i vruće. Na 60 ° C – 120 ° C, vruće pušenje traje manje od tri sata. Tako pastrvu, povrće ili kobasice možete pušiti “uživo” na vrtnoj zabavi.
Vruće pušenje traje nekoliko sati i potrebna mu je temperatura od 30 ° C – 50 ° C. Kao rezultat toga možete uživati u sočnom dimljenom mesu, morskoim plodovima ili začinjenom feta siru.
Hladnim pušenjem riba, sir ili meso aromatiziraju se i danima konzerviraju u pušaču na samo 15 ° C – 25 ° C. Idealno za losos, šunku ili dimljeni sir.
Reviews
There are no reviews yet.