fbpx

U susret predstojećim praznicima, saznajte koje cvijeće pokloniti!

Obilježavanje praznika, koji simbolizuju porodična okupljanja i jačaju porodično zajedništvo, idealna su prilika da voljene osobe obradujete cvijećem. Cvijeće je jedan od najpažljivijih poklona koji nikada neće zastarjeti i jednako veseli onoga ko ga daruje kao i onoga kome se poklanja. Količina pažnje i ljubavi se ne iskazuje luksuznošću cvijeća, već prefinjenim odabirom cvijeta osobi kojoj poklanjate.

Iz OBI vrtnog centra izdvajamo tek pristiglo, svježe OBI cvijeće. Nije na odmet da saznate i neke od karakteristika cvijeća koje poklanjate.

Begonija

Zbog dekorativnih listova i cvjetova, mnoge vrste begonija su veoma tražene kod ljubitelja biljaka. Iako važi za veoma osjetljivu biljku, sigurni smo da se za ovako lijep cvijet vrijedi potruditi. Potrebno joj je pronaći adekvatno mjesto na balkonu ili u bašti i u njoj se može uživati cijelog ljeta!

Kalanhoja

Ovaj popularni cvijet, često se uzgaja i kao kućna biljka, a poznat je zbog ljepote lišća i dugotrajnog cvjetanja. Poklanja se kao simbol ljubavi i odanosti.

Spatifilum

Spatifilum (neki ga još nazivaju jedarce) je nedaleko poznata sobna biljka za pročišćavanje zraka. Toliko je učinkovita da ju je NASA svrstala na listu najboljih pročišćivača zraka! Biljka ima elegantne bijele cvjetove i tamno zeleno lišće, pa će osim čistog zraka, u spavaću sobu dodati i modernog dodira. I ova biljka može biti nepogrešiv poklon dragoj osobi.

Orhideja

Orhideja je uvijek lijep poklon i ukras u svakom domu, što nije neobično jer ova biljka postoji u čak 1000 rodova i 30.000 vrsta.  Smatraju se posebno lijepim biljkama, a za mnoge je orhideja kraljica cvijeća.

Posjetite OBI market i uz pomoć OBI prodajnih savjetnika, odaberite pravi poklon dragoj osobi.

Sretni predstojeći praznici!

Vaš OBI

By subscribing to our mailing list you will always get latest news from us.
Submit Your Phone no. We will Callback within 2 hours.
+
=
Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).