fbpx

Vanjske grijalice – za ugodno topli ambijent na otvorenom

Terasa, vrt, bašta kafića ili restorana, balkon… nerijetko su omiljeno mjesto za boravak. Pozivaju vas da se zadržite i opustite ljeti, često se koristi za roštiljanje i mezu ili za druženje u krugu dragih ljudi. Međutim, temperatura nije uvijek predvidljiva, tako da večeri mogu biti vrlo hladne.

Da bi vi, vaša porodica i vaši gosti mogli sjediti vani čak i na nižim temperaturama, grijač za terasu je iznimno praktičan pribor za vaše vanjsko područje. Grijači osiguravaju zračenje topline za ugodne temperature i tako stvaraju prekrasnu atmosferu, bez obzira na godišnje doba. U OBI-u, takve grijalice za terasu dostupne su u različitim izvedbama. Nude se razni modeli koji se mogu koristiti kao električni ili kao plinski grijači. Tu je i pribor za vanjsko grijanje na drva. Svaka od verzija ima svoje prednosti, a izbornaravno zavisi o željenom području primjene i pojedinačnim zahtjevima.

električne vanjske grijalice

Električni vrtni grijači u usporedbi s varijantama na plin, uglavnom štede energiju. Često su cjenovno prihvatljiviji i manje težine, te lakše za rukovanja. Međutim, oni naravno ovise o priključku za napajanje strujom i stoga nisu toliko fleksibilni. Visokokvalitetni uređaji uz optimalnu sigurnost mogu – ovisno o modelu – zagrijati u različitim razinama snage. Električni grijači također se mogu naći kao praktične zidne jedinice, koje se također mogu koristiti u dobro prozračenim unutarnjim prostorima. Tako u OBI-u možete naći modele koji su idealno prilagođeni individualnim zahtjevima.

Za čuvanje se preporučuje i kupnju prikladnog zaštitnog pokrova koji učinkovito štiti grijač od vremenskih uvjeta i vlage. Vanjske grijalice možete naručiti online ili u OBI marketu, tako da ne morate brinuti o prijevozu vašeg novog uređaja.

plinske vanjske grijalice

Grijači na plin imaju prednost što rade neovisno o napajanju i stoga se mogu vrlo fleksibilno instalirati bilo gdje u vrtu. Najpoznatije su tzv. gljive koje se također često koriste u gastronomskim objektima. Sve više ćete pronaći i tzv. piramidalne grijače koji privlače  svojim lijepim dizajnom. Iz ekoloških razloga, međutim, treba se pobrinuti da svi modeli s pogonom na plin budu što moderniji, uz što niže emisije CO2.

vanjsko grijanje na drva

Želite li potpuno prirodni ambijent, u OBI-u možete pronaći i Švedsku vatru ili Švedsku peć. To je izvor topline i svjetlosti iz vertikalno gorečeg drveta koje gori polako iznutra prema van. U usporedbi s logorskom vatrama ima prednost kompaktnosti kojom se omogućuje više izvora topline.

Tu je i vrtno ognište koje možete koristiti sa Švedstom vatrom ili drugim drvima i uživati, osim u toplini, i u pucketanju drveta.

flaster grijači za ruke i noge

Flaster grijači za ruke i noge pružaju vrlo ugodnu toplinu i mogu se koristiti kad god su potrebni, na terasi, vanjskom dijelu ugostiteljskih objekata, skijanju, kampiranju… gdje god želite ugrijati se i sačuvati zdravlje!

Spremni su za upotrebu. Potrebno je samo utvoriti ambalažu i protresti ih, a vaši flaster grijači će se aktivirati u doticaju sa zrakom.

Flaster grijače za ruke možete staviti u rukavice ili džepove, a flaster grijače za noge u cipele, čizme ili pancerice, te se tako grijati i do 10h.

By subscribing to our mailing list you will always get latest news from us.
Submit Your Phone no. We will Callback within 2 hours.
+
=
Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).