fbpx

Metalni regali u boji

Metalni regali odlično su rješenje za odlaganje, bilo da se radi o ukrasnim predmetima koje želite pokazati ili osnovnim potrepštinama koje trebate imati pri ruci. Najčešće se koriste za smještaj arhive, ali su vrlo praktični i za garaže, ostave, smještanje zimnice i sl.

 

Prije svega funkcionalni, metalni regali najčešće su dostupni u bijeloj, sivoj i crnoj boji.

 

Želite li u svoj prostor unijeti vesele boje?

♪ ♫

Stavi malo boje, malo crvene, crvene k’o ljubav što ne prestaje, pa onda malo žute, za sunčan dan, a za vedro nebo boju znaš i sam…stavi malo boje, malo crvene, crvene k’o ljubav da ne prestane ma dodaj malo boje u ovaj sivi san ako isto misliš, nećeš biti sam.

♪ ♫

Studio Vračo je u sklopu svoje premium kolekcije predstavio nekoliko modernih boja.

Odaberite između različitih boja i dimenzija kako biste stalaže prilagodili Vašem stilu i potrebama.

Neki su strastveni kuhari, drugi ne, ali mislimo da svako kućanstvo, bilo malo ili veliko, zaslužuje lijepui funkcionalnu kuhinju. Sa Vračo premium stalažama praktičnost i funkcionalnost postaju prioritet, bez da morate praviti kompromis sa kvalitetom ili lijepim izgledom. Šipke Vam omogućavaju lahak pristup alatima, a metalne police drže organizovanim i na dohvat ruke posuđe, čajnike i tave…

Želite li dugoročno rješenje za dječiju sobu? Vračo premium stalaže se mogu prilagoditi uzrastu i potrebama Vaše djece.

Ili, zašto ne upotrijebiti praktičnu stalažu u dnevnom boravku? Sve što treba da uradite jeste da odlučite šta Vam se sviđa, a zatim možete da napravite rješenje koje
Vam odgovara.

Izaberite da li želite imati upečatljivu boju ili ste više za monokromnu varijantu, a zatim izaberite između različitih polica dostupnih u nekoliko dimenzija:

 

Svoj novi ili postojeći metalni regal možete i sami ofarbati.

U OBI-u potražite široku paletu boja –  2 u 1 lak na vodenoj bazi:

Napomena:

ukoliko se radi o pocinčanom regalu, potrebno je izvršiti predpremaz. Predpremaz može biti za unutrašnju upotrebu (nije štetan za zdravlje) i za vanjsku upotrebu (obično deklarisan kao predpremaz protiv korozije).

Osim pocinčanih predmeta, predpremaz se koristi i kao temeljni premaz kod aluminijskih i plastičnih predmeta.

Za sva dodatna pitanja, OBI tim vam stoji na raspolaganju u OBI marketu u Sarajevu ili putem e-maila.

By subscribing to our mailing list you will always get latest news from us.
Submit Your Phone no. We will Callback within 2 hours.
+
=
Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).