fbpx

Hammerite – boja za metal sa 8 godina garancije (postojanosti)

8 razloga za 8 godina postojanosti

Kako kreću godišnji odmori tako se poneki od nas odluče za odmor a neki ipak i za rad. To je Idealno vrijeme za pospremanje, preuređenje ili ipak „osvježenje“ životnog prostora.

Uvijek je najteže krenuti, pripremiti sve za radove koji slijede. Ali u obnovi, uređenju ili prvoj zaštiti vaših ograda, Hammerite je pojednostavio poslove. Prvo je na vama da krenete – tada vam je potrebno: žičana četka, kist i Hammerite! Sve to možete potražiti u OBI marketu. Umjesto klasičnih emajla i zaštita, gdje je potrebno koristiti temeljnu boju, među premaz pa tek onda boju – Hammerite je 3 u 1 sve to sadrži u sebi i sa njim posao je zaista lak.

8 je razloga – zašto Hammerite

  1. Nanosi se izravno na hrđu. Žičanom četkom lagano otklonite samo hrđu koja se trusi
  2. Postojanost boje i zaštite do 8 godina
  3. Nije potrebna prethodna obrada sa premazima
  4. Otpornost na atmosferske uticaje
  5. Kratko vrijeme sušenja
  6. Brzina i lakoća nanošenja (zbog svojih svojstva ne kaplje)
  7. Vodo – odbojni učinak
  8. Veliki izbor boja i efekata

Područja primjene

Direct to Rust Metal Paint je posebno formulisan za nanošenje direktno na novo, staro ili prethodno obojeno željezo ili čelik za vanjsku primjenu. Primjeri primjene direktno na hrđu: prljave ograde prekrivene hrđom odaju loš prvi dojam na vašem imanju. Ovaj se problem lako može riješiti pomoću Hammerite ‘Direct to Rust’, a nakon što je zadatak završen, izgledat će dobro u godinama koje dolaze. Ako imate stol ili stolice u metalnim okvirima,možete ih lako ukrasiti novom bojom ili poboljšati završnu boju boje pomoću Hammerite. Hammerite ima specijalizirane proizvode koji će vam pomoći. Više mogućnosti nanošenja boje ‘Direct to Rust’: balkoni, vrtne posude, garažna vrata, kapije, vrtna svjetla, vanjske dekoracije.

HAmmerite dirktno na hrđu sjajni

HAmmerite dirktno na hrđu sa efektom čekića

HAmmerite dirktno na hrđu polumat

Direktno na pocinčanu podlogu

Hammerite Direktno na pocinčanu podlogu je boja posebno je formulisana da se nanosi direktno na sve vrste metal koji ne hrđa, poput aluminijuma, bakra, mesinga i pocinčanih površina.

Vrata obično daju prvi dojam, vžno ih je održavati. Koristite Hammeriteov specijalista ‘Direct to Galvanized Metal Paint’ kako biste obavili zadatak znajući da će vaša vrata biti uređena i zaštićena u godinama koje dolaze. Asortiman direktnih pocinčanih boja iz Hammeritea idealni su za ukrašavanje i dodavanje boje svakodnevnim metalnim predmetima kao što su posude, žardinjere, kante i kante za zalijevanje. Probajte pa ćete vidjeti.

Više mogućnosti primjene za direktnu pocinčanu boju: patio garniture, balkoni garažna vrata, kapije, klupe, ograde, vanjske dekoracije.

Hammerite boje u spreju

Hammerite Sprej lak 400 ml 3/1 posebno je formuliran za izvođenje kao temeljni premaz, podloga i završni premaz u jednom. Može se nanositi na sve ne tretirane, zahrđale ili staro obložene metale i zahvaljujući svojoj posebnoj formuli 3 u 1, nema potrebe za korištenjem temeljnog premaza. Hammerite sprej je otporan na koroziju i pogodan je za upotrebu na širokom rasponu vanjskih metala, uključujući kapije, ograde, odvodne cijevi, oluke i vrtni namještaj.

By subscribing to our mailing list you will always get latest news from us.
Submit Your Phone no. We will Callback within 2 hours.
+
=
Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).