fbpx

Saksije Corteza by Scheurich

Izlazak na otvoreno dio je osobne ravnoteže između posla i života za mnoge stanovnike grada. Scheurichova serija saksija, Corteza, utjelovljuje kratki bijeg od svakodnevne rutine. Vanjski izgled površine saksija ove serije predstavlja bijeg prema prirodi i nudi mali vizualni odmak od računala, mobitela i TV-a.

 

Kreativnost je moto našeg osobnog života i našeg okruženja. Proizvodi s ručno izrađenom vizurom tako se useljavaju u naše domove jednako kao i prirodno kamenje, pijesak i drvo, koji se često koriste u zatvorenim prostorima u dekorativnim aranžmanima.

 

Cortezin dizajn temelji se na uzorcima tkanine. Vanjska površina nalikuje grubom platnu i primamljiva je na dodir. Saksije su dostupne u ukrasnim bojama Menta, Canela, Pimienta, Vainilla i Panna. Gornji dio stijenke je deblji što naglašava kvalitetu. Nasuprot tome, nježne biljke ljiljana ili djevičanska dlaka s malim listovima divno se slažu s ovim apsolutno vodonepropusnim keramičkim posudama koje su proizvedene u Njemačkoj.

Saksije Corteza dostupne su u dimenzijama:

  • Classic Ø 12, 14, 16, 19, 22, 25 cm
  • Orhideja Ø 15 cm
  • Sadilica Ø 21 cm
  • Visilica Ø 16 cm

 

Corteza Ø 12 cm

Corteza Ø 14 cm

Corteza Ø 16 cm

Corteza Ø 19 cm

Corteza Ø 22 cm

Corteza Ø 25 cm

Stilski samouvjereni ljubitelji biljaka koriste seriju Corteza od Scheuricha kako bi istaknuli sukulente. Boje Menta, Canela, Pimienta, Vainilla i Panna dočaravaju različito okruženje u kojem se Echeveria, crassus i Aloe osjećaju jednako kao kod kuće. Za hladan izgled odaberite Panna ili Pimienta, a da dodate toplinu svom okruženju, zemljana Canela ili svježa Menta su bolji izbor.

 

Porodica sukulenata je velika, a članovi su klasični kaktusi, biljka žada i agava. Zajedno dijele jednu stvar; ne zahtijevaju veliko održavanje, čuvaju lišće, trebaju malo vode i izgledaju šarmantno čak i tijekom sušnih razdoblja.

Corteza sadilica Ø 21 cm

Prirodnost je u središtu. Trendseteri će organski oblikovanu zdjelu s grubom i ručno izrađenom površinom postaviti na pomoćne stoliće ili male tabure kako bi stvorili privlačan izgled Echeveria, Aloe i sličnih, kako bi se poboljšao ambijent. Mahovina, šljunak ili kora drveća izvrsni su ukrasni dodaci, kao i druge saksije popularne serije Corteza.

 

Orhideje su simboli prirodnog savršenstva. Stoga asortiman Corteza također uključuje saksije za orhideje – jer je ravnoteža suprotnosti bitna u životu za mnoge.

Corteza saksija za orhideje Ø 15 cm

Corteza ne iznevjerava one ljubitelje biljaka koji vole eksperimentirati ili koji imaju ograničen prostor za unutarnje vrtove. Corteza Sky unosi dašak svježeg zraka u dnevne sobe i u trendu je s aktualnim popularnim temama okomitog vrtlarstva i urbane džungle.

Ručno rađene kreacije su u zraku! Ove viseće košare sastoje se od klasične saksije Corteza sa svojim jutanim dizajnom i moderne vješalice za biljke od makramea, čije su boje odabrane tako da nadopunjuju dekore saksija. Tema urbane džungle vapi za hrabrim i šarenim prikazima, a ove viseće košare ostavljaju puno prostora za kreativne aranžmane između mnogih različitih saksija i biljaka.

 

Ove keramičke posude debelih stijenki su 100% vodootporne što jamči njihovu bezbrižnu suspenziju. Koje biljke odabrati, pitanje je preferencije: viseća “Milijun srca” (Dischidia ruscifolia) ili djevičanska paprat (Adiatum) prikladne su kao i visoki cvijet flaminga (Anthurium andreanum).

Corteza viseće saksije Ø 16 cm

Corteza ima sve što se može tražiti: klasične saksije, saksije za orhideje, sadilice, visilice, a sve proizvedeno u 100% vodonepropusnoj Scheurich kvaliteti. Debele stijenke saksija naglašavaju kvalitetu i prirodu tehnike izrade.

By subscribing to our mailing list you will always get latest news from us.
Submit Your Phone no. We will Callback within 2 hours.
+
=
Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).