fbpx

Tekstilni zidni paneli za vaš dom!

Zidni jastuci su novi hit u dizajnu enterijera i proizvod koji omogućava osoben i jedinstven dizajn zida u svakoj prostoriji. Ove zidne presvlake imaju pjenastu jezgru obloženu mekom tkaninom koja je pričvršćena na MDF ploču. Jastuci su dostupni u različitim oblicima, tkaninama i bojama. Ovo znači da je broj kombinacija beskonačan i da je ona koju vi kreirate upravo jedinstvena.

Dekorisani zidovi mogu ovom tehnikom, osim što su praznik za oči, imati i različite namjene – mogu biti mali obojeni zidni dekor u hodniku, mekani jastuk za leđa u trpezariji, uzglavlje kreveta ili velika zidna obloga u dečijoj sobi. Mašta ne poznaje granice. Osim toga, presvlake mogu biti ukrašene dugmadima, tako da se postiže trendi “chesterfield” izgled. Tkanina se može čistiti vlažnom krpom. Tekstilni zidni paneli pružaju veću redukciju buke i time poboljšavaju akustiku prostorije. Njihova montaža je jednostavna. Imate izbor između trajnog pričvršćivanja zidnih jastuka montažnim ljepilom ili privremenog pričvršćivanja uz pomoć čičak trake.

montaža tekstilnih zidnih panela

Tekstilne ploče se mogu montirati direktno na zid ili na noseću ploču.

dekorativni jastuci i zavjese

Dostupni su i dekorativni jastuci i zavjese usklađenih boja od istih materijala kako bi se stvorila harmonična vizura cijelog prostora kojeg uređujete.

za moderan chesterfield izgled

Kako bi upotpunili svoja dizajnerska rješenja možete upotrijebiti i odgovarajuću dugmad koju jednostoavno uz pomoć magneta montirate na svoje zidne tekstilne panele. 

By subscribing to our mailing list you will always get latest news from us.
Submit Your Phone no. We will Callback within 2 hours.
+
=
Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).