fbpx

Mirror Silver by Scheurich

Mirror Silver je više od obične posude za biljke! Ovi srebrni ukrasni dodaci lijepo kombiniraju ekstravagantnu estetiku s funkcionalnošću. Bilo da se radi o modernom potkrovlju ili izvrsnoj obiteljskoj kući, sali za sastanke, stambenom prostoru ili ugodnoj privatnoj kupaonici, ove saksije atraktivni su ukrasni predmeti u svakom okruženju. Osim toga, serija Mirror Silver nudi dodatne posude visokog sjaja u različitim oblicima.

Kao što pokazuje ova serija Mirror Silver by Scheurich, aristokratska srebrna završna obrada je nadogradnja čak i za već modernu i elegantnu orhideju. Ove šik posude za cvijeće svojim nepravilnim ovalnim oblikom ističu ljepotu rascvjetalog dragulja. U isto vrijeme ove posude, koje nalikuju glatkim kamenčićima, utjelovljuju nadahnjujuću smirenost. Trag je reflektirajuća površina koja pretvara Mirror Silver u nešto uistinu privlačno.

Dostupne veličine: 18, 22 i 29 cm

Srebro ovdje ima pravi zvjezdani potencijal, jer se niti jedan drugi plemeniti metal ne može koristiti u kombinaciji s tako snažnim efektom.

 

 

 

Ekskluzivni savjet za još više stila: ne moraju biti biljke! Mirror Silver se također može koristiti za grančice i druge umjetničkije aranžmane.

Orhideje privlače poglede! Bez obzira na to gdje, na kredencima ili stolovima za blagovanje, cvjetovi ovih ukrasnih biljaka privlače svu pozornost. Sada Scheurich svojim novim Mirror Silver zdjelicama unosi novi glamur u domove i dodatno oplemenjuje izgled ovih egzotičnih ljepotica.

Roditelji, prijatelji i kolege također će biti oduševljeni jer Mirror Silver ovalna zdjela, zasađena orhidejama, grmovima i biljkom pauka, predstavlja sofisticirani poklon za svakog domaćina. Mirror Silver također blista kada je ukrašena elegantnim stabljikama ili – u okrugloj verziji – s tri srednje orhideje, i doslovno unosi sunce u prostore reflektirajući svjetlost.

Mirror Silver ima autentičan efekt zrcala koji se može dodatno poboljšati pravilnom postavom stola; kvalitetni pribor za jelo, staklo i porculan elegantno se odražavaju u zrcalnom sjaju zdjele za biljke.

Scheurich dodatno nudi izbor klasičnih oblika saksija u Mirror Silver boji gdje mogu gotovo sve biljke naći svoje omiljeno mjesto!

Made in Germany!

By subscribing to our mailing list you will always get latest news from us.
Submit Your Phone no. We will Callback within 2 hours.
+
=
Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).