BEURER u OBI ponudi

 

Beurer – specijalist za zdravlje i dobrobit

Želimo da se osjećate sjajno!

Beurer nudi paletu od više od 500 proizvoda, a od 1919. isporučuje ono što obećava: zdravlje i dobrobit. Beurer asortiman proizvoda osigurat će vam da se osjećate sjajno! Od medicinskih proizvoda, preko proizvoda za težinu i dijagnozu, do terapijskih uređaja i masažera, možete pronaći sve što čini moderan i zdrav način života. U kategorijama o ljepoti i njezi beba možete pronaći i profesionalne proizvode koji podržavaju vaš svakodnevni život. Stalnim prilagođavanjem novim trendovima i uzimajući u obzir potrebe kupaca, Beurer pruža čitav niz, od početnih modela do vrhunskih proizvoda. Pritom surađujemo s vrhunskim institutima, partnerima i savjetnicima! Inspirirajte se novim proizvodima i uživajte u čistoj životnoj radosti s Beurerom!

Beurer zrak & aroma

 

Zdravo okruženjeu zatvorenom prostoru je ključno jer ljudi u prosjeku provedu 90% svog života u zatvorenom. Sveobuhvatan asortiman pročišćivača zraka, uređaja za pranje zraka, ovlaživača zraka, odvlaživača zraka, meteoroloških stanica i difuzora arome omogućuju vam značajna poboljšanja vašeg unutarnjeg okruženja i vaše dobrobiti.

Beurer flexibilno grijanje

 

Grijači jastučići, grijani pokrivači, električne deke i grijači za noge – Beurer široka ponuda osigurava ugodnu toplinu tačno tamo gdje vam treba.

Beurer terapija svjetlom

 

Sunčan ugođaj umjesto zimskog bluesa: Učinkovita svjetlosna terapija kod kuće – lampice za dnevnu terapiju daju vam malo dodatnog svjetla u razdobljima s manje sunca.

Tu je i Beurerovo svjetlo za buđenje, koje vam pruža prekrasan početak dana – simulacija izlaska sunca s polako osvjetljavajućim svjetlom nježno priprema vaše tijelo za buđenje. Buđenje se pretvara u nježno oduševljenje.

Beurer baby care

 

Kolekcija Beurer za njegu beba sastoji se od pažljivo prilagođene palete proizvoda koja udovoljava svim potrebama beba i roditelja: od monitora za bebe, kliničkih termometara, vaga za bebe i pumpi za dojke do grijača za boce i parnih sterilizatora.

Beurer BarbersCorner

 

Beuerova moderna serija “BarbersCorner” pruža sve proizvode koji su potrebni modernom muškarcu. Od trimera i oblikovača brade, do škara za kosu i njege tijela – s ovim proizvodima također možete profesionalno njegovati i oblikovati svoj izgled kod kuće.

cjelokupan beurer asortiman

Aparati za njegu muškaraca

Beurer HR 8000 brijač

79,90 KM

Ovlaživači zraka i aroma difuzeri

Beurer maremed® MK 500 UVC lampa

20,90 KM

Ovlaživači zraka i aroma difuzeri

Beurer aromatično ulje Harmony

15,90 KM

Ovlaživači zraka i aroma difuzeri

Beurer aromatično ulje Vitality

15,90 KM

Simulatori zore i fototerapijske svjetiljke

Beurer simulator zore WL 75 Bluetooth®

179,90 KM

Ovlaživači zraka i aroma difuzeri

Beurer aromatično ulje Sleep well

15,90 KM

Aparati za njegu muškaraca

Beurer HR 4000 brijač

79,90 KM

Aparati za njegu muškaraca

Beurer HR 7000 brijač

79,90 KM

Aparati za njegu muškaraca

Beurer HR 6000 trimer

69,90 KM

Simulatori zore i fototerapijske svjetiljke

Beurer simulator zore WL 90 Bluetooth®

224,90 KM

Ovlaživači zraka i aroma difuzeri

Beurer maremed® MK 500 combi set

69,90 KM