BEURER u OBI ponudi

 

Beurer – specijalist za zdravlje i dobrobit

Želimo da se osjećate sjajno!

Beurer nudi paletu od više od 500 proizvoda, a od 1919. isporučuje ono što obećava: zdravlje i dobrobit. Beurer asortiman proizvoda osigurat će vam da se osjećate sjajno! Od medicinskih proizvoda, preko proizvoda za težinu i dijagnozu, do terapijskih uređaja i masažera, možete pronaći sve što čini moderan i zdrav način života. U kategorijama o ljepoti i njezi beba možete pronaći i profesionalne proizvode koji podržavaju vaš svakodnevni život. Stalnim prilagođavanjem novim trendovima i uzimajući u obzir potrebe kupaca, Beurer pruža čitav niz, od početnih modela do vrhunskih proizvoda. Pritom surađujemo s vrhunskim institutima, partnerima i savjetnicima! Inspirirajte se novim proizvodima i uživajte u čistoj životnoj radosti s Beurerom!

Beurer zrak & aroma

 

Zdravo okruženjeu zatvorenom prostoru je ključno jer ljudi u prosjeku provedu 90% svog života u zatvorenom. Sveobuhvatan asortiman pročišćivača zraka, uređaja za pranje zraka, ovlaživača zraka, odvlaživača zraka, meteoroloških stanica i difuzora arome omogućuju vam značajna poboljšanja vašeg unutarnjeg okruženja i vaše dobrobiti.

Beurer flexibilno grijanje

 

Grijači jastučići, grijani pokrivači, električne deke i grijači za noge – Beurer široka ponuda osigurava ugodnu toplinu tačno tamo gdje vam treba.

Beurer terapija svjetlom

 

Sunčan ugođaj umjesto zimskog bluesa: Učinkovita svjetlosna terapija kod kuće – lampice za dnevnu terapiju daju vam malo dodatnog svjetla u razdobljima s manje sunca.

Tu je i Beurerovo svjetlo za buđenje, koje vam pruža prekrasan početak dana – simulacija izlaska sunca s polako osvjetljavajućim svjetlom nježno priprema vaše tijelo za buđenje. Buđenje se pretvara u nježno oduševljenje.

Beurer baby care

 

Kolekcija Beurer za njegu beba sastoji se od pažljivo prilagođene palete proizvoda koja udovoljava svim potrebama beba i roditelja: od monitora za bebe, kliničkih termometara, vaga za bebe i pumpi za dojke do grijača za boce i parnih sterilizatora.

Beurer BarbersCorner

 

Beuerova moderna serija “BarbersCorner” pruža sve proizvode koji su potrebni modernom muškarcu. Od trimera i oblikovača brade, do škara za kosu i njege tijela – s ovim proizvodima također možete profesionalno njegovati i oblikovati svoj izgled kod kuće.