fbpx

Vaš jesenji vrt

OBI ponude za vaš jesenji vrt

Zajedno uljepšajmo vaš jesenji vrt kako biste mogli uživati ​​u šarenoj raznolikosti. Pomoći ćemo vam i u brzom obavljanju bilo kakvog vrtlarskog posla s pravim alatom i učiniti vaš vrt spremnim za zimu. Idemo!

Jesenje biljke daju boju na balkonu i u vrtu

 

U jesen ne mora biti bezbojno i tmurno u vrtu . Uz privlačnu i raznoliku jesenju sadnju od septembra ćete ponovno osigurati svježinu i raznolikost u vašem vrtu. 

Trajnice, raznolike ukrasne trave ili šareni patuljasti grmovi unose boju u vrt. Različite se biljke međusobno dobro nadopunjuju i stvaraju privlačnu cjelokupnu sliku.

Biljke koje su posade u jesen nastavit će cvjetati i u hladnim mjesecima. S jedne strane, to je zbog činjenice da su zimzelene. S druge strane, cvat izgleda živahno čak i kad se osuši.

Tlo i gnojivo: Ovako vaše biljke i travnjak prolaze zimu

 

Kad drveće i grmlje opuste lišće, ovo je prilika da svoj vrt približite prirodi. Na primjer, u jesen možete koristiti lišće i otpad iz vrta za stvaranje komposta ili malč za ukrašavanje tla. Nekoliko vrsta povrća također se može uzgojiti u jesen u vlastitom vrtu. Sorte poput blitve otporne su na mraz i mogu se ubrati prije proljeća.

predivni vrtni malč

Korisni vrtni alati

 

U jesenskom vrtu možete učiniti više od običnog grabljenja lišća. Košenje travnjaka, zaštita biljaka i vodnih sustava od mraza i sadnja lukovica cvijeća za proljeće predstojeći su vrtlarski poslovi. 

vrtni alati

Korisne vrtne mašine

 

Za čist i sređen jesenji vrt predlažemo neku od mašina koje će vam olakšati rad. Dolaskom jeseni grane na drveću se suše i potrebno ih je podrezati dobrim vrtnim makazama. Odličan saveznik  je drobilica koja će suho drveće i lišće pretvoriti u sitne komadiće koji su idealni za kompost. Puhalica i usisvač će učiniti da brzo sredite vrt. 

drobilice pile usisivači i raspuhivači lišća

Vrtni pribor

 

Ljeti listopadno drveće daje hlad i čini da vrt izgleda svježe i živo. U jesen, međutim, lišće opada. Nakon što padne s drveća, vjetar raznosi lišće po vrtu. Stoga lišće morate redovito sakupljati i odlagati .

Ako nemate komposter u svom vrtu , trebate drugo rješenje, bilo da se radi o košarama s lišćem ili malčiranju.

By subscribing to our mailing list you will always get latest news from us.
Submit Your Phone no. We will Callback within 2 hours.
+
=
Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).