fbpx

Edison Kiosk

U seriji proizvoda Edison kiosk možete pronaći sve što vam je potrebno da izradite vlastitu svjetiljku te na taj način ukrasite svoj dom na jedinstven način.

Primjer Edison kiosk svjetiljke

Kako bi se izradila vlastita svjetiljka u seriji proizvoda nalaze se stropne rozetne, ukrasni kabeli u raznim bojama, ukrasne navlake za grla i LED ukrasne žarulje.

stropne rozetne

Stropna rozeta je jednostavno rješenje za objesiti svjetiljku. Rozeta pruža dobru zaštitu kabela. Prilikom skraćivanja kabela na svjetiljci, kada se postigne željena visina kabel se zategne plastičnom maticom na dnu rozete što osigurava da se kabel ne otpusti. Montaža se vrši sa tiplama i vijcima za nosač, a nakon pričvršćivanja nosača rozeta se pritegne vijcima sa bočne strane.

kablovi

Uz Edison kiosk tekstilni kabel razne kombinacije lampi mogu se spojiti za sastavljanje vrlo lijepih rasvjetnih tijela za sve prostorije. Ovisno o konstrukciji, kabel se može upotrebljavati za jedan ili više izvora svjetlosti. Kabel je dostupan u mnogo različitih boja.

sijalice i grla

Filament sijalice savršeno odgovaraju za korištenje u otvorenim svjetiljkama s vidljivim izvorom svjetlosti. Stoga se može koristiti za opću rasvjetu u kući i ima vrlo malu potrošnju energije. Osim toga, filament svjetiljke zahtjevaju malo vremena zagrijavanja, ali odmah daju punu svjetlost.

Grla za sijalice dostupna su u nekoliko boja i modela.

Uz seriju rasvjete Edison Kiosk, Solomaheri svoje ideje pretvaraju u realnost!

By subscribing to our mailing list you will always get latest news from us.
Submit Your Phone no. We will Callback within 2 hours.
+
=
Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).