fbpx

Organizacija prostora – garderobe, alata, igračaka…

Dobra organizacija čini prostor ljepšim i ugodnijim za život i rad. Uredno posložene stvari svaki će životni i radni prostor učiniti prostranijim.

OBI rješenja za odlaganje idealno su mjesto za različite stvari, od prekrasnih predmeta koje želimo na vidnom mjestu do osnovnih potrepština koje nam trebaju pri ruci. 

regali

Regal se najčešće koristi za smještaj arhive, ali je vrlo praktičan i za garaže, ostave, smještanje zimnice i sl. Savršeni su i za saksije sa cvijećem na balkonu, šampone u kupatilu ili začinsko bilje u kuhinji.

 

U OBI ponudi potražite nekoliko različitih modela. Razlika je u dimenzijama, broju polica, nosivosti svake od polica, te da li su obojni ili pocinčani.

Želite li sami ofarbati svoj novi ili postojeći metalni ragal, to možete učiniti sa bojama za farbanje metala.

police

-43%
4,50 KM
18,90 KM
21,90 KM

Sistemi i police za odlaganje KISKREO

 

Kabinetski modul Kreo uvjerava svojim modernim, bezvremenskim i funkcionalnim dizajnom koji se prilagođava vašem osobnom životnom okruženju. Zahvaljujući pojedinačnim kombinacijama spremnika, poklopaca i polica, imate dovoljno prostora za knjige, mape ili dodatke. Zahvaljujući njihovoj visokoj stabilnosti i jasnom dizajnu, moduli ormara dostupni u različitim izvedbama mogu se optimalno prilagoditi uvjetima u prostoriji. Bilo da se radi o uredu, dnevnoj sobi ili dječjoj sobi, s ovim modulima ormarića, zajamčen je individualni, suvremeni dizajn vašeg dnevnog boravka.

Kreo kombinira snagu drveta s funkcionalnošću plastičnih kutija: rezultat je savršena kombinacija elegancije i praktičnosti, a kako bi se bolje organizirao prostor.

kutije

 

Kada je organizacija prostora u pitanju, kutije su neizostavan saučesnik. Na primjer, plastične kutije idealne su za pospremanje odjeće, obuće, igrački i još mnogo toga.

Pored transparentnih kutija, tu su kutije u boji. Pored atraktivnog izgleda, skrivaju i sadržaj kutije.

 

H model prikladan za razne namijene. Dostupan je u 4 boje, svaki idealan za drugu sobu u domu i na radnom mjestu. Može se složiti jedan u drugi ili rotirati za 180 ° i nasloniti jedan na drugi.

 

Višenamjenske kartonske kutije nam uveliko olaksavaju selidbu, a tu su i neizostavne drvene kutije, funkcionalne i dekorativne.

organizacija garderobe i obuće

Stalci za garderobu pravi su izbor za manje prostore u kojima nema dovoljno mjesta za postavljanje ormara, a idealni su i za privremeno odlaganje odjeće.

vješalice

 

Kod odabira vješalice OBI savjetuje voditi računa o modelu.

Da li vam vješalica treba za težu garderobu poput kaputa ili lakšu poput košulje? Veća vješalica će vam oduzeti i više prostora u ormaru. Lagani materijali poput svile će vam skliznuti sa vješalice ukoliko ona nije protuklizna. Tu je i nekoliko modela vješalica za hlače. Velike, široke, vješalice nisu za dječju garderobu. A ukoliko vam šalovi i kajševi prave problem, potražite namjenske vješalice za šalove i kajševe.

Za uštedu prostora, tu je i organizer vješalica.

Cjenik pribora za dom

Vješalica za šalove

14,95 KM

Kuke i vješalice

Kružni Organizator

23,95 KM

nosači za bicikla

 

Na koji način sigurno odložiti bicikl onda kada se ne koristi? Nosači za bicikla omogućuje jednostavno skladištenje vaših bicikala i time štede prostor. U OBI ponudi potražite nekoliko tipova nosača za bicikla:

  • podni nosači
  • zidni horizontalni nosači
  • zidni vertikalni nosači
  • stropni nosači